Blink of an eye.

¸.•¨¯`•✿ _/’_ ✿¸.•¨¯`•

Nu har Juli kommit med nya möjligheter i mitt liv. Slutet av Juni när min Chai lämnade jordelivet spenderade jag den veckan på hemmaplan med att begrava henne mellan Schilla & Era. Det blev en vacker sommar vecka. Värme. Sol. Mitt första dopp tillsammans med systrarna M. & J & svågern F. i Vänern, ett morgon dopp, helt underbart!! Min första rabarber paj som blev tre under veckans lopp. Kalas för systrarna A. & J. Grillning. En hel del kortspelande. Promenader. Glass vid Sail-in. Ja, också en vecka för en hel del känslor. Saknad. Tårar. Tacksamhet. Glädje. Irritation. Skratt. Lycka. Livet visar gång på gång det som gör oss till mänskliga varelser som strävar efter lycka & kärlek. Påminner oss om att livet är skört & att vi ska ta hand om varandra. Ta vara på det som vi har. Allt vi får uppleva här på jorden & att allt har en mening.

“It’s important to never take things for granted,
always be greatful for what we have…
Sadly it can change in a blink of an eye.
Love and best wishes for everyone that’s having a hard time!”

Detta är en sommar där jag ej har någon att tänka på & som jag måste anpassa mej efter. Det är bara jag (dock kommer väl mina stackars blommor vara mindre glada ifall jag är borta allt för mycket på en gång. Lösningen är persienner, åtminstone ger det lite skydd mot den gassande solen.) Denna tid i mitt liv känner jag att jag verkligen ska varje dag försöka, speciellt nu på min semester, göra det mesta av den.
Förra helgen spenderades tillsammans med vänner & bekanta. Gamla som nya. Vid en sjö Prästtjärnen satt vi på klipporna. En känsla av harmoni fyllde min kropp & själ när jag lät blicken se ut över det vackra området & med solens strålar som dansade över den blanka sjön så det glittrade & skogens underbara doft trängde igenom mina näsborrar & fyllde lungorna & jag kände hur ett stort leenden lades på mina läppar. Total lycka! En fullständig njutning att få vara nära naturen. Ändå så nära stadens brus & ändå så långt borta. Det kändes som om jag lika gärna kunde ha varit i vilken liten by som helst i vårt avlånga land, så tyst & stilla det var. ♥
Rummet jag hyr ut börjar nu bli tomt & jag har nu börjat med att städa ur mitt hem & jag känner att en ommöblering kommer perfekt i tiden. Vardagsrummet har fått nytt liv. Jag kommer att byta rum så att E. & S. ska slippa trängas i det mindre & så from mitten av Augusti kommer det bli engelskan som tar över i hemmet. Vilket för mej är toppen! Nu är det bara spanskan som jag vill få grepp om. Hablo Español?
En spännande tid jag ser fram emot eftersom vi alla tre har gemensamma intressen så detta kan komma att bli grymt!
Mina tankar är att kanske börja skriva bloggen på engelska, ett inlägg är ju redan avklarat något jag kom på efter att jag var klar med det. Lustigt.
Även en städning för kroppen borde vara på sin plats dock får det bli efter att jag kommit hem from imorgon bege mej på resandet fot ett tag…du & jag kanske möts där ute nånstans på färden, vem vet…!
Är just nu precis hemkommen från en lång barfota promenix runt & igenom den mindre vackra betongdjungeln dock av nån konstig anledning blir det lite snyggare i det underbara solskenet!? Jag har även hämtat ut mina visitkort som kommit precis i rättan tid så nu kan jag ragga lite klienter nu under resan!!
Nu väntar jag på E. som ska komma & få massage & jag få mina dreads fixade även det lagom till äventyret!

Everything seems to fit perfectly & has a beautiful flow right now! Im happy!
Peace,
Weronoma ¸.•¨¯`•✿ _/’_ ✿¸.•¨¯`•

Advertisements

About Naimala

. . . . .ை `••.¸ ƸӜƷ Fri Tanke. Rent Tal. Öppet Hjärta.ƸӜƷ¸.••`ை. . . . Välkommen till min kreativa värld! Här får ni ta del av resultaten av kreativitet som pulserar i mina ådror. Hur ideér förvandlas till vackra, fantastiska & i bland knasiga kreationer! I min blogg får du ta del av mina tankar & känslor som snurrar i själen. Jag bjuder in er till alla mina sinnen, vad som får mig att andas & njuta av livet, jag hoppas kunna inspirera dig. Samt kan jag erbjuda behandlingar som Thai Yoga Massage. Reflexologi. Taktilmassage. Meditation & Yoga. Jag är en unik, jordnära, en tänkare & en kreativ själ. Bryr mig om djuren & värnar om miljön. ♥ ♥ ♥ GLÄDJE ♥ ♥ ♥ ♥ KÄRLEK ♥ ♥ ♥ ♥ HARMONI ♥ ♥ ♥
This entry was posted in Gammalt.. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s