Min vän.

Harmoniskt uppvaknande med yoga hemma i en lugn atmosfär med ljuvliga toner från högtalarna. Fokuserad på varje andetag & rörelse som flyter samman till en härlig rytmik. Avslappningen på spikmattan där jag förlorar mej själv i en lång meditation. Avslutningen i fosterställning & jag blickar ut genom fönstret mot en blå himmel & jag anar solens strålar. Jag ser växterna, min chili jag sått som från ett litet frö växt sej frodig & stark den har givit mej frukt flera gånger om & i fönstret sträcker den sej mot ljuset. I denna stund känner jag ett välbehag sprida sej i hela kroppen & i själen jag tänker att “Today I feel it would be a good day to die on”. Jag njuter av nuet & är fullt nöjd & belåten med tillvaron.

Att döden var dag är närvarande vid vår sida, är där för att ge oss styrka & mod att ta stegen & våga göra de val i våra liv som vi känner oss manade till för att vi ska kunna leva till det allra yttersta & när det är dax för oss att lämna denna resa & bege oss iväg på nya äventyr, rör han vid oss, för jag tänker mej att Gud är en kvinna & döden är en man & tillsammans utgör dem en balans. Samtidigt tänker jag att vare sej Gud eller Döden har något kön, Gud & Döden finns inom oss alla som väsen? Hur det än må vara så känner jag att en balans måste finnas i alla ting som existerar för att utveckling skall kunna ske, för att allt skall kunna existera. Så länge döden vill ha mej kvar skall jag leva & fatta dem besluten som får mej & andra själar som jag möter vare sej skepnad, djur eller människa, att må bra. Alla har rätten att få leva ett fantastiskt liv!

Döden har ännu ej rört vid mej, ej än & när det väl sker så vill jag vara tillfreds med allt jag åstad kommit i detta magiska liv här på jorden, jag skall ej känna någon ånger för något av de val jag gjort & jag skall visa tacksamhet för allt som jag får uppleva. Så dem som vill få sina drömmar besannade måste själva se till att göra det innan den dagen kommer, var stark & var beredd på att göra uppoffringar för att förhoppningsvis nå det som vi åtrår, ifall inga risker tas hur kan vi då få det vi önskar? Allt handlar om ett givande & tagande. Balans.

När vi väl fyller våra lungor med vårt sista andetag då är det ej mycket som vi kan påverka, faktiskt ingenting alls. Så om vi ej då har uppfyllt allt som vi velat så är det faktiskt något som vi måste acceptera. Resultatet av våra liv grundar sej i dem besluten som vi tar. Hur vi lever våra liv är upp till oss själva, det är endast vi själva som avgör hur det skall se ut. Så var medveten om dina val. Låter vi vår rädsla stå i vår väg för vår lycka, vår nyfikenhet ja, då kommer vi förmodligen missa många magiska ögonblick. Släpp taget om din rädsla, släpp taget om det som får dej det att tveka & tillåt dej att följa med i flödet.

Jag har nu accepterat döden som min vän som står vid min sida varje dag för jag har nu vågat & gjort valet att släppa taget om den rädsla som jag har haft inför den, som jag nog förmodligen ej varit ensam om, för egentligen, det är som så mycket annat helt onödig rädsla som vi iallafall ingen makt har över ändå. Döden kommer när den kommer & när jag väl tar mitt sista andetag så hoppas jag fortfarande ha kvar den känslan & att då kunna lämna min kropp i frid & framför allt vill jag känna mej lycklig & fullständigt tillfreds med allt livet har erbjudit mej.

Weronoma Naimala

Advertisements

About Naimala

. . . . .ை `••.¸ ƸӜƷ Fri Tanke. Rent Tal. Öppet Hjärta.ƸӜƷ¸.••`ை. . . . Välkommen till min kreativa värld! Här får ni ta del av resultaten av kreativitet som pulserar i mina ådror. Hur ideér förvandlas till vackra, fantastiska & i bland knasiga kreationer! I min blogg får du ta del av mina tankar & känslor som snurrar i själen. Jag bjuder in er till alla mina sinnen, vad som får mig att andas & njuta av livet, jag hoppas kunna inspirera dig. Samt kan jag erbjuda behandlingar som Thai Yoga Massage. Reflexologi. Taktilmassage. Meditation & Yoga. Jag är en unik, jordnära, en tänkare & en kreativ själ. Bryr mig om djuren & värnar om miljön. ♥ ♥ ♥ GLÄDJE ♥ ♥ ♥ ♥ KÄRLEK ♥ ♥ ♥ ♥ HARMONI ♥ ♥ ♥
This entry was posted in Mina tankar.. Bookmark the permalink.

3 Responses to Min vän.

 1. Nico Krause says:

  thanks wicky.. that was a very inspiring text of you… gave me a lot…. probably helps me to go on with my project right now which seems to be in some kind of dead end right now… I’ll find the way out.. i’ll make a plan tomorrow and take some risk again!
  Om Namah Shivaya from Leipzig…

 2. Jacqie says:

  Hej! Detta var ett mycket bra inlägg tycker jag. Det väcker många tankar som snurrar runt just nu. You know what. Du är verkligen bra på att uttrycka dig syster 🙂 Ha en trevlig kväll och härlig söndag. Kram ❤

  • Weronoma Naimala says:

   Thank you both for reading my thoughts!
   It brings warmth to my heart to hear that you like it &
   that I can give you some inspiration am I very greatful for.
   Peace & Love,
   Weronoma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s